Låna 500 kr räntefritt

Perfekt för små utgifter

Ta och låna 500 kr räntefritt. Ett mindre SMSlån är bra när en oväntad utgift inte är så stor. Det kan lämpa sig bra för studenter, speciellt då det inte kostar någonting första gången.

Perfekt lån när en liten utgift ska betalas på kort tid. För den som inte rör sig med så mycket är även 500 kr en stor summa. Inga dolda avgifter eller extra kostnader tillkommer när du lånar 500 kr kostnadsfritt.

Hur mycket behöver du låna räntefritt?

Rösta

Loanstep (Savelend)

Låna upp till 5000 kr räntefritt

Hos Loanstep (Savelend) får du alltid låna pengar räntefritt i 14 dagar. De tillåter betalningsanmärkningar och tar Creditsafe som kreditupplysning.

Rösta

Vivus

Låna upp till 6000 kr räntefritt

Vivus har lämnat ut över 1250 000 lån och dessutom fått full pott av oss i vår recension. En av de bästa aktörerna på marknaden. En räntefri lånesumma på 6000 kr är svårslaget.

Rösta

Ferratum bank

Låna 15000 kr räntefritt

Ferratum Bank beskriver sig själva som förmånligt och Sveriges tryggaste lån. Välj blancolånet Flex Kredit så kan du låna upp till 15000 kr räntefritt.

Rösta

EasyCredit

Låna 1000 kr räntefritt

Låna 1000 kr helt utan ränta. Det gör du även om du har betalningsanmärkningar. Du har möjlighet att få pengarna samma dag. Identifiera dig med E-legitimation eller mobilt bankID.

Rösta

Meddelandelån

Låna 500 kr räntefritt

Ett företag som funnits sedan 2005. De har ett bra verktyg för att välja belopp och väldigt tydlig webbplats. En möjlighet till chatt när man besöker webbplatsen gör att man känner sig välkommen.

Rösta

Kundfinans

Låna 500 kr räntefritt

En av de första snabblåneföretagen i Sverige var Kundfinans som registrerades redan 2006. Med tiden har de fått generösare belopp och låntid.

Rösta

Viaconto

Låna upp till 1000 kr räntefritt

ViaConto fick mycket bra betyg i vårt test och full pott i vår tabell. Här kan du bland annat låna exakta belopp och får lägre ränta om du betalar av lånet snabbare.

Rösta

Kredit365

Låna upp till 3000 kr räntefritt

Låna 1000 kr, 2000 kr eller 3000 kr utan ränta, även om du har betalningsanmärkningar. Pengarna betalas oftast ut samma dag eller dagen efter. Kundservice har öppet alla dagar i veckan även helger.

Rösta

Strandia Finans

Låna upp till 500 kr räntefritt

Ingen registrering i UC, krypterad kommunikation och identifiering med bank-id. Strandia Finans är mycket måna om säkerheten. Dessutom har de betyget ”Utmärkt” på Trustpilot.

You have voted!
Stäng
Vote for:
stars
Vote
You have not rated!